VÅRA
MEDARBETARE
ÄR VÅR
STÖRSTA
TILLGÅNG

Tack vare våra kompetenta medarbetare kan vi stärka varumärken.

Vi älskar varumärken

Kan du tänka dig att bli en del av ett engagerad företag vars yttersta mål är att skapa värde för både varumärkesägare, kunder och konsumenter? Läs då gärna vidare.

Som ett av de ledande företagen inom marknadsföring, försäljning och distribution i Europa stärker vi varumärken. På Conaxess Trade blir du en del av ett passionerat och stöttande team som arbetar mot en delad vision av att vara en pålitlig route-to-market-partner som låter varumärken frodas och utvecklas.

Vårt engagemang för att släppa fri potentialen hos världens mest ambitiösa varumärken utgör motivationen för alla som arbetar på Conaxess Trade. Att arbeta med ambitiösa varumärken kräver lika ambitiösa människor och vi förväntar oss att dela din längtan att föra varumärken och konsumenter samman.

Vi försöker hela tiden identifiera och anpassa oss till lok marknadstrender och behov som kräver engagemang, erfarenhet och nyfikenhet. Om det här passar in på dig vill vi gärna att du skickar din jobbansökan till oss på Conaxess Trade. I gengäld lovar vi personlig utveckling och ansvar.

Är du intresserad av att vara med i vårt team?

På Conaxess Trade hanterar vi hela värdekedjan och anställer många olika yrkesutövande inom olika områden– från säljare och brand managers till controllers och säljsupport. Detta öppnar för många spännande karriärmöjligheter inom företaget.

Vi är alltid ute efter att utöka vår arbetsstyrka ytterligare, så tveka inte att kontakta oss för att bli en del av vårt kompetenta team.

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta gärna en av våra HR Managers.

Louise Bergström

Louise.Bergstrom@conaxesstrade.com / +46 08-725 14 00

Conaxess Trade Sweden

Tina Molter Pedersen

tina.molter.pedersen@conaxesstrade.com / +45 44 57 58 59

Conaxess Trade Denmark

Minna Väisälä

minna.vaisala@conaxesstrade.com / +358 (0)207 411 220

Conaxess Trade Finland

Doris Siwatz

doris.siwatz@conaxesstrade.com / +43 2256 620 99

Conaxess Trade Austria

Chiara Wenk

Chiara.Wenk@conaxesstrade.com / +41 62 531 37 17

Conaxess Trade Switzerland

Monica Victoria Lerheim

mvli@emh.no / +47 22 13 26 00

Conaxess Trade Norway