SE TILL ATT DITT VARUMÄRKE
NÅR SIN FULLA POTENTIAL?

Dra nytta av vår landsomfattande närvaro

Din situation och dina ambitioner:

Vi vill boosta vårt intryck på marknaden avsevärt, men på grund av vår storlek och ram har vi begränsade möjligheter att göra det.

Din lösning och resultat:

Vår gedigna expertis på den lokala marknaden tillåter oss att sätta fingret på hur du kan få ditt varumärke att växa på bästa sätt och vi har din nuvarande portfölj och dina prestationer i åtanke, men även externa faktorer såsom konsumenttrender, marknadsförhållanden och framtida möjligheter.

Då vi är en resultatorienterad säljorganisation med maximalt försäljningsdriv och närvaro över hela landet är ditt varumärke i trygga händer – att aktivera varumärken vid säljögonblicket är en av våra starkaste kompetenser och det kommer att märkas i din tillväxt.

Conaxess Trade har ett respekterat rykte på marknaden, något ditt varumärke drar fördel av när du blir en del av vår starka portfölj – vi skapar samverkan över kategorier och produkter.

Hur ett partnerskap påbörjas:

DIN SITUATION: Vi analyserar och utvärderar den nuvarande route-to-market-situationen, potentialen i ditt varumärke och utmaningarna det står inför.

DINA AMBITIONER: Med utgångspunkt i den gällande marknadssituationen reder vi ut ambitioner, behov, förväntningar och drömmar och dessutom kommer vi överens om gemensamma affärsmål.

DIN LÖSNING: Vi skapar en skräddarsydd route-to-market-lösning för ditt specifika varumärke och dina specifika behov baserat på våra insikter på den lokala marknaden, vår expertis och vårt nätverk.

DINA RESULTAT: Vi genomför planerna och säkerställer en lyckad implementering på marknaden – genom att katalysera ditt varumärkes tillväxt och utveckling.