EXPANDERA TILL EN
NY FÖRSÄLJNINGSKANAL?

Dra nytta av vår överlägsna position

Din situation och dina ambitioner:

Vi funderar på att lägga till en säljkanal till vår befintliga route-to-market-struktur men vi känner inte till den här specifika kanalen, marknadsförhållandena och konsumentbeteendet.

Din lösning och resultat:

Vi har bred täckning över kanaler och vi arbetar med alla stora säljkanaler såsom retail, food service, on-trade, convenience, travel retail, pharmacy och e-commerce.

Vårt nära samarbete med kunderna inom handeln tillåter oss att utveckla en skräddarsydd kanalstrategi för ditt varumärke baserat på kunskap om lokala marknader och dina affärsmål.

Oavsett kanal kommer våra key account managers kraftfulla förhandlingsfärdigheter och vår överlägsna position på marknaden att ge dig enkel tillgång till dina drömmars distributionskanal. Vår flexibla försäljningsstruktur ser till att ditt varumärke får en smidig implementering i den skräddarsydda kanalstrategin.

Hur ett partnerskap påbörjas:

DIN SITUATION: Vi analyserar och utvärderar den nuvarande route-to-market-situationen, potentialen i ditt varumärke och utmaningarna det står inför.

DINA AMBITIONER: Med utgångspunkt i den gällande marknadssituationen reder vi ut ambitioner, behov, förväntningar och drömmar och dessutom kommer vi överens om gemensamma affärsmål.

DIN LÖSNING: Vi skapar en skräddarsydd route-to-market-lösning för ditt specifika varumärke och dina specifika behov baserat på våra insikter på den lokala marknaden, vår expertis och vårt nätverk.

DINA RESULTAT: Vi genomför planerna och säkerställer en lyckad implementering på marknaden – genom att katalysera ditt varumärkes tillväxt och utveckling.