DU ÄR
I GOTT
SÄLLSKAP

I över 60 år har vi stärkt varumärken på våra lokala marknader och byggt en stark portfölj som varje varumärke drar fördel av att ingå i.

VARUMÄRKEN & KATEGORIER SOM VI TÄCKER

Gör ett djupdyk ner i Conaxess Trades portfölj och upptäck en inspirerande och imponerande värld.

Våra medarbetare är våra lojala och entusiastiska varumärkesambassadörer

Vi älskar varumärken och vi är stolta över att representera världens mest ambitiösa varumärken som skapar tillväxt och utveckling genom långsiktiga partnerskap och ett gemensamt engagemang.

Conaxess Trade har bevisade meriter som den bästa route-to-market-partnern inom kategorier som: Food, non/near-food, confectionery och drycker med och utan alkohol. Från stora internationella marknadsledare till lokala varumärken på uppgång; vår portfölj omfamnar ett brett spektrum.

Varumärkesägare kommer att dra fördel av vår starka portfölj, eftersom det är en fördel när vi förhandlar åt dem och för att skapa lokal kännedom. Kunder kommer att uppleva samarbetet med oss som effektivt på grund av den riktigt mångsidiga portföljen och möjligheterna detta ger.

I varje kategori hjälper vi varumärkena på tvärs av distributionskanaler, beroende på de specifika route-to-market-strategierna.

Gör som några av världens mest ambitiösa varumärken

Tillhör ditt varumärke någon av food-, non-food-, confectionery- eller beverages-kategorierna? Conaxess Trade finns här för att stötta din affärsplan under varje steg på vägen.

Vi ger varumärkena i varje kategori en skräddarsydd route-to-market-lösning baserat på varje varumärkes specifika behov och ambitioner.